Cykel

Välkommen till företaget med namnet BikeinBergslagen AB. Vi är delägare i varumärket Svensk cykelutveckling och Kottaberget flowtrails, snart Kottaberget Bike Arena.


Vill du bo i ett cykelvänligt boende? Vi har ett på här, på LarsJansgården.


Vill du anlita oss som föreläsare, affärsutvecklare, ledbyggarutbildning med mera, gå till Svensk cykelutveckling

PRIVATKURSER

Mot förfrågan 

Vill du köpa ett presentkort på en teknikkurs, eller vill du unna dig en privatlektion själv, eller tillsmannans med vänner och familj?


Simon är utbildad guide och instruktör och håller i privatkurser i allt från några timmar till flera dagar.


Pris: 600 kr/h, max 4 personer

GUIDE/INSTRUKTÖR

 Utvalda datum

Vi genomför guideutbildning/

instruktörsutbildning för dig som vill bli kommersiell cykelguide, och som vill ta ditt guidande från en hobby till en karriär.


Utbildningen kan anpassas efter ledare i en förening. Vi fokuserar då på ledarskapet och stegring i teknikövningar, samt en övningsbank för ledare.


Vill du utbilda dig till guide eller instruktör?

EVENEMANGSARRANGÖR

Mot förfrågan

I 10 år har vi genomfört olika fullbokade cykelarrangemang, med allt från kurser för mindre grupper till cykelresor i Spanien och stora kurser/läger för 50 deltagare. Det tar tid att skapa det optimala lägret. Det krävs kunskap att kunna sälja platserna till rätt målgrupp. Vi vet hur man gör.


Vi kan hjälpa digg att förbättra ditt evenemang, med altt från innehåll, målgruppsanpassning och marknadsföring. Vi riktar oss till enskilda företag eller kurs för flera företag som köps in av företag i samverkan, kommun, destination eller region.


Kontakta oss för offert: bikeinbergslagen@gmail.com

Tel: 073 079 99 79

Saknar du våra läger?Vi har tagit en paus med lägerverksamheten för att fokusera på att utbilda andra cykelföretagare och att jobba för att stärka andra cykelområden och deras produkter.

Efter tio år med utveckling av cykelområdet Bergslagen cycling och det egna företaget BikeinBergslagen är glädjande nog efterfrågan på Katarinas kunskap stor. Detta sker främst under varumärket Svensk Cykelutveckling, där vi samlat flera cykelexperter i landet.

Men, Katarina lägger också tiden och kraften på att knyta ihop dessa kunskaper i ett helt nytt cykelområde på hemmaplan, Kottaberget flowtrails. Detta sker tillsammans med Fredrik Andersson och du kan följa vårt arbete på www.kottaberget.se och i sociala mediekanaler med namnet Kottaberget flowtrails. 

Förmedlare av cykelglädje och cykelkunskap

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!