Bokning MTB-weekend 2021

Bokning av Nora MTB-weekend


Lägret är nu fullbokat, men du kan ställa dig i kö. Om du kan komma med några dagars varsel så brukar det alltid gå att få en plats på lägret. Ange "kort varsel" i meddelanderutan så ringer vi upp dig om någon blir sjuk. Det kan också hända att någon vill sälja sin plats i god tid. För att hålla grupperna jämna hör vi först och främst av oss i turordning till dem som står på kö och är anmäld till samma grupp som den som vill byta. Kan du tänka dig två gupper, tex medel bra kondis eller endurogrupp, ange det i meddelanderutan så ökar dina chanser.


Välj nivå nedan. Du kommer att få ett träningsprogram anpassat för din nivå. Följer du det kommer du inte behöva ora dig för att "inte orka" din nivå. Nytt för i år är att vi öppnar upp för endurogrupper i två olika nivåer. Och skulle du hamna i fel grupp brukar vi lösa det under lägret.

Glöm inte att meddela specialkost vid din anmälan, samt din fulla adress, dvs även vilken ort du kommer ifrån. I och med anmälan godkänner du att vi sparar dina kontakuppgifter.


Nybörjare: Har aldrig cyklat mtb, eller endast ett fåtal gånger. Behöver gå igenom grunderna i lugn och ro.


Cyklat litegrann: Du har cyklat mtb ett tag, men det sker sporadiskt. Du hoppar gärna av och leder cykeln förbi svårigheter. Du vill cykla i lugnt tempo mellan utmaningarna på stigarna.


Medel, men ej så snabb: Du har kört mtb ett tag. Testar gärna lagom svåra utmaningar i skogen och skulle vilja våga mer. Kondisen är inte på topp så tempot bör vara lugnt i gruppen. Blå och röda leder med svarta moment.


Medel med bra kondis: Du har kört mtb ett tag, kanske till och med Cykelvasan eller ngt annat lopp. Vi kommer varva blå och röda leder med röda och svarta tekniska moment. Vi cyklar lite längre sträckor än medel, men ej så snabb-gruppen.


Enduro för nyfikna: Du äger en heldämpad hoj och vill testa på vad enduro är. Du vågar cykla utför där det finns lite stök i form av rötter och sten. Vi håller oss till relativt snälla utförslöpor men tränar grunderna för enduro med linjeval, "poppa", broms- och kurvteknik. Gruppen passar dig som varit med några gånger på lägret och behärskar minsta droppet i vår teknikbana och klarar att få upp framhjulet. 


Enduro för "modiga":  Passar dig som som har en heldämpad cykel eller helst endurohoj. Eller är en vass cyklist på din hardtail. Hanna kommer att ta med dig i brantare terräng än i gruppen för nyfikna, och du kommer få utmana dig med linjeval, kurvteknik, bromsteknik och fart. Gruppen passar dig som känner dig hyfsat bekväm utför och över rötter och sten. 

Gruppen ersätter vår tidigare erfaren grupp. Saknar du den, dvs du vill gärna köra mer xco betonat, skriv det i meddelanderutan.


Erfaren grupp xco: Enduro för modiga ersätter vår tidigare "erfaren grupp." Saknar du den, dvs du vill gärna köra mer xco betonat, skriv det i meddelanderutan så ska vi se hur vi kan lösa det. Anmäl dig alltså till endurogrupp men meddela om du önskar "vanlig" erfaren grupp.


Berätta gärna i rutan meddelande om du är tävlingscyklist eller beskriv dina erfarenheter. Vi anpassar grupperna efter deltagarna och det kan bli flera grupper i de olika nivåerna och det är lättare för oss att placera dig rätt om vi får en beskrivning.

Om det visar sig bli fel grupp? Ingen fara. Vi ser till att du får byta grupp under lägret.

EMAIL

bikeinbergslagen@gmail.com

Avbokningsregler


Om du avbokar lägret efter erlagd betalning men före den 10/4 2021 behåller vi 500 kr i administrationsavgift.

Om du avbokar lägret efter den 10/4 2021 men före den 30/5 får du tillbaka 2295 kr.

Om avbokning sker efter den 30/5 2021 erhålls ingen återbetalning, men du kan sälja din plats till någon annan. Vid namnbyte tar vi en administrationsavgift på 500 kr.

I juni 2021 genomför vi kostnadsfria byten för dig som betalat men meddelat före 30/5 att du inte kan vara med den 3-5 sept. Vi gör bytena i den ordning vi fått meddelanden.

Vid sjukdom eller skada och uppvisande av läkarintyg hjälper vi till med att hitta ersättare kostnadsfritt, men det är ingen garanti att ersättare finns.


Om vi tvingas flytta lägret på grund av Covid-19 får du behålla din plats. Kan du inte det nya datumet hjälper vi dig att kostnadsfritt hitta en ersättare. Det är ingen garanti att ersättare finns, men vi har hittills alltid fyllt platserna till lägret.


Om vi tvingas ställa in lägret helt och hållet pga Covid-19 får du pengarna tillbaka minus en administrationsavgift på 500 kr.*

*Vi betalar tillbaka alla pengar minus 500 kr i administrationsavgift då vi beslutar oss för att lägret inte går att genomföra. Detta beslut kommer att tas innan vi har några kostnader för mat och lokal. Om vi ändå -med kort varsel- tvingas till att ställa in lägret på grund av regeringens rekommendationer eller regler kan vi  behöva täcka upp för kostnader för tex inköpt mat och lokal. Då kommer du få tillbaka alla pengar minus kostnaderna för inköpt mat. Vi hoppas på förståelse från dig för detta.


Olycksfallsförsäkring och avbokningsskydd

Se över din hemförsäkring. Till MTB-weekend 2021 behöver du kryssa i att du har en olycksfallsförsäkring som täcker skada när du cyklar mtb. Vissa försäkringsbolag erbjuder också ett avbokningsskydd eller ersättning vid uppvisande av intyg. Vi hjälper dig med ett intyg oavsett din anledning till avbokning.

Bokningsformulär

Boka Nora MTB-weekend. Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter. Tryck på skicka!

Ditt formulär har kommit fram om du får upp en ruta med:

"Tack, vi har mottagit din anmälan."


Om formuläret inte går iväg:

Kontrollera att alla rutor med * är ifyllda korrekt. Om det fortfarande inte fungerar mailar du alla uppgifter till: bikeinbergslagen@gmail.com 
 
 
 
 
Nybörjare
Cyklat litegrann
Medel, ej så snabb
Medel bra kondis
Enduro för nyfikna
Enduro för "modiga"
Specialkost, ange typ i Meddelanderutan