MTB kurser

NORA MTB-WEEKEND

3-5 SEPT 2021 

På grund av Covid-19 är vi tvugna att skjuta på lägret. Vi har valt att flytta lägret till 3-5 sept.


Då hoppas vi kunna genomföra den 10:e upplagan av Nora MTB-weekend, ett läger för dig som är tjej och vill utveckla din förmåga att cykla i skogen. Vi delar in oss i grupper efter erfarenhet och åkstyrka. Du kan alltså vara nybörjare, tävlingscyklist eller allt där emellan. För att bli en säker och trygg cyklist tror vi att du vill träna teknik snarare än kondition, att lära dig sköta din cykel och dina prylar och vill lyssna på inspirerande föredrag av andra kvinnliga cyklister. För att du ska orka cykla en hel helg laddar vi med mängder av god mat och varvar teori med praktik.

TEKNIKTRÄNINGSHELG

Inställt 2021

Bergslagsguiderna tar över evenemang


På grund av BikeinBergslagens nya inriktning där utbildningar numera främst riktar sig till den som vill bli guide, instruktör eller evenemangsarrangör har vi valt att inte själva arrangera Teknikträningshelg.


Vi lämnar med varm hand över till Bergslagsguiderna, som gått guideutbildning för Bikeinbergslagen, steg 1 och steg 2


Du hittar deras evenemang här:

bergslagsguiderna.se


Vill du utbilda dig till guide eller instruktör?


Läs mer här

DAGLÄGER

Mot förfrågan

På grund av Covid-19 blir det inte dagläger 2021 som tidigare år. Däremot kan du boka för dina barn eller din familj med vår sommarlovsjobbande instruktör Simon.


Kom till Pershyttan och bli en bättre cyklist med hjälp av sommarjobbande instruktör och guide. Du kommer få utmana dig och ha skoj på våra teknikbanor, pumptracks och leder och bli omhändertagen av Simon 16 år, som älskar lekfull cykling. Han har cyklat bmx, trail, mountainbike och downhill, och kan sätta ihop det bästa av all cykling för att den ska bli rolig och lagom utmanande för er.


Vi har märkt att barn och ungdomar tycker att det är roligare att få lära sig av någon som är närmre dem i ålder. Men även vuxna brukar boka våra ungdomsinstruktörer. De vågar ge dig feedback och tips på ett rakt och tydligt sätt. Det får du ta. Men vi lovar att du utvecklas som cyklist.


Kontakta oss: bikeinbergslagen@gmail.com

Privatlektioner, Teknikträning, Grupper
Vill du utvecklas i lugn och ro, passar inte tiden för ett läger, är ni redan en grupp som vill boka guidning och teknikträning? Vi har flera olika alternativ och syr ihop allt från någar timmar till en helg eller varför inte en vecka? Du kan boka sommarjobbande instruktör via BikeinBergslagenseller boka med bergslagsguiderna.se  


Vårt läger


Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!