Träningsresa Spanien

"Vi har valt att avstå 2020-års Spanienläger. Det beror på flera saker, men främst beror det på att det inte känns rätt i hjärtat att bidra till koldioxidutsläpp från flyget ödesåret 2020, då utsläppskurvorna måste böja av." /Katarina 


Vi kanske återkommer med ett läger i Spanien längre fram, det vet vi inte ännu. Under tiden är du välkommen på klimatsmarta läger och resor till Bergslagen. Här finns över 120 mil skyltade leder inom hela Bergslagen cyclings cykelområde, och på vår hemmaplan finns det över 20 mil leder. Utöver det kan vi guida dig till de mesta spännande platserna och bästa stigarna bortom de skyltade lederna.

Vi byter vyn ovan mot det här:

Är du beredd att göra detsamma?

Våra läger


Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!

VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Nyheter

 

Katarina har börjat blogga. Häng med på vad som händer i projekt, framtidsspaningar och trender.  Utbildningsserien för dig som jobbar med cyklister är igång. Läs mer under utbildningar på hemsidan. Nora- MTB-weekend bokade fullt i rekordfart. Det tog 2 1/2 dygn. 

Första utbildning 2020, 23 Jan

Nästa läger: Nora MTB-weekend

Maj 22-24, 2020

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79