Bokning September skills sessions

BOKNING SEPTEMBER

SKILLS SESSIONSBokningsregler

 

Vid bokning av lägret får du en faktura på summan som betalas inom 10 dagar eller vid bokning senare än 28/8, direkt. Bokning är bindande.


Deltagande på September Skills Sessions sker på egen risk

 

Om du får förhinder: Se över din försäkring. Vissa försäkringsbolag erbjuder ett avbokningsskydd eller ersättning vid uppvisande av intyg.  Vi hjälper dig med ett intyg oavsett din anledning till avbokning.

Bokningsformulär  

Boka Teknikläger genom att fylla i formuläret. Du godkänner samtidigt att vi sparar dina uppgifter.

Tryck på skicka!

Ditt formulär har kommit fram om du får upp en ruta med: Tack, vi har mottagit din anmälan.

 

Om formuläret inte går iväg:

Kontrollera att alla rutor med * är ifyllda korrekt. Om det fortfarande inte fungerar mailar du alla uppgifter till: bikeinbergslagen@gmail.com

 

 

 
 
 
 
Lördag
Lördag och söndag
 
 
 

Våra läger


Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!

VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Nyheter

 

Katarina har börjat blogga. Häng med på vad som händer i projekt, framtidsspaningar och trender.  Utbildningsserien för dig som jobbar med cyklister är igång. Läs mer under utbildningar på hemsidan. Nora- MTB-weekend bokade fullt i rekordfart. Det tog 2 1/2 dygn. 

Första utbildning 2020, 23 Jan

Nästa läger: Nora MTB-weekend

Maj 22-24, 2020

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79