Utbildningar, föreläsningar och blogg

Utbildningar, workshops och föreläsningarVad behöver du veta mer om? Katarina har under 10 års tid samlat på sig erfarenheter av att bygga upp Sveriges största ledområde, Bergslagen cycling och har under tiden skapat sig sitt drömjobb, startat en tävlingskarriär inom cykel med ett EM-guld som bästa merit, samt föreläst och delat sina kunskaper över hela Sverige men även ute i Europa. Är du i behov av mer kunskaper kring ledutveckling och hur man startar upp processen och projektering för att skapa ett cykelområde? Eller vill du veta mer om hur man paketerar och säljer sina produkter på sociala medier, hur man själv kan fota, filma och redigera cykelbilder i sin telefon samt i vilka kanaler man hittar cyklisterna? Kanske är ditt företag i behov av en inspirationsföreläsning om hur man hittar sin dolda tid till träning?

Till höger ser du de färdiga paket som erbjuds och de utbildningar som Katarina är del av i Sweden by bikes utbildningsserie. När du klickar på dem kommer du till Sweden by bikes hemsida där du också kan anmäla dig. Du hittar också förslag på föreläsningar och en komplett guideutbildning. Hittar du  inte ute vad du söker? Maila och fråga. Vi kan alltid skräddarsy efter ditt företags, kommuns eller regions behov. 

bikeinbergslagen@gmail.com

Tel 0730-799979

23JAN, 2020


SÅ HÄR BYGGER DU UPP ETT MTB-OMRÅDE, STEG 1 & 2

Plats: Stockholm

Kursinnehåll:
– Hur och var startar man?

Hur får du med dig alla på tåget?

– Målgrupp och typ av cyklister– Vilka parter och myndigheter behöver jag kontakta
– Allemansrätten och leder
– De viktigaste stegen och fallgropar att se upp med
– Ansöka om samråd och övertyga markägare
– Exempel på markägaravtal
– Modeller för samverkan, skötsel och utveckling
– Huvudman och skötselansvarigPÅ FÖRFRÅGAN


GUIDEUTBILDNING

Plats: Var du vill

Har du som regional- eller kommunal aktör ställts inför frågan om att ta fram ett paket, en rundresa eller ett rundtursförslag till en cykelgrupp? Kanske ska den ingå som en del av ett större rundturspaket tillsammans med andra regioner. Hur löser du den paketförfrågan? Vi tror att en erfaren och utbildad guide kan vara din lösning. Kursen erbjuds regioner och kommuner. Kursen för privatpersoner förväntas starta hösten 2020.5 MARS, 2020


SÅ HÄR BYGGER DU UPP ETT MTB-OMRÅDE, STEG 3

Plats: Stockholm

Kursinnehåll:
– Hur du graderar och skyltar leder
– Befintliga stigar eller byggt ledområde
– Broar och spång, blöt och känslig mark
– Leder i samverkan med naturen
– Dela leder med andra?

PÅ FÖRFRÅGAN


FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

Plats: Där du vill

Innehåll:


Jag föreläser och håller workshops utifrån mina erfarenheter som projektledare, utvecklingsledare, tävlingscyklist och företagare. Från mitt liv som en vanlig småbarnsmamma som skapade sitt drömjobb och Sveriges största cykelområde, och som motionären som hittade sin dolda tid för att träna, och på köpet fick en superdos av energi och ett EM-guld.VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Nyheter

 

Katarina har börjat blogga. Häng med på vad som händer i projekt, framtidsspaningar och trender.  Utbildningsserien för dig som jobbar med cyklister är igång. Läs mer under utbildningar på hemsidan. Nora- MTB-weekend bokade fullt i rekordfart. Det tog 2 1/2 dygn. 

Första utbildning 2020, 23 Jan

Nästa läger: Nora MTB-weekend

Maj 22-24, 2020

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79