Utbildningar, workshops och föreläsningar

Utbildningar, workshops och föreläsningarVad behöver du veta mer om? Katarina har under 10 års tid samlat på sig erfarenheter av att bygga upp Sveriges största ledområde, Bergslagen cycling och har under tiden skapat sig sitt drömjobb, startat en tävlingskarriär inom cykel med ett EM-guld som bästa merit, samt föreläst och delat sina kunskaper över hela Sverige men även ute i Europa. Är du i behov av mer kunskaper kring ledutveckling och hur man startar upp processen och projektering för att skapa ett cykelområde? Eller vill du veta mer om hur man paketerar och säljer sina produkter på sociala medier, hur man själv kan fota, filma och redigera cykelbilder i sin telefon samt i vilka kanaler man hittar cyklisterna? Kanske är ditt företag i behov av en inspirationsföreläsning om hur man hittar sin dolda tid till träning?

Till höger ser du de färdiga paket som erbjuds och de utbildningar som Katarina är del av i Sweden by bikes utbildningsserie. När du klickar på dem kommer du till Sweden by bikes hemsida där du också kan anmäla dig. Du hittar också förslag på föreläsningar och en komplett guideutbildning. Hittar du  inte ute vad du söker? Maila och fråga. Vi kan alltid skräddarsy efter ditt företags, kommuns eller regions behov. 

bikeinbergslagen@gmail.com

Tel 0730-799979

VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Nyheter

 

I samarbete med Sweden by bike finns nu en hel utbildningsserie för dig som jobbar med cyklister. Läs mer under utbildningar på hemsidan. Den 1 nov kl 8.00 släpps platserna till Nora MTB-weekend. Häng på låset. Förra året bokade lägret fullt i rekordfart.

Första utbildning Nov 14, 2019

Nästa läger: Nora MTB-weekend

Maj 22-24, 2020

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79