Träningsresa Spanien

 Är du en grupp på minst 10 personer och vill boka en resa till La Manga med spansk och svensk guide? Kontakta Katarina, bikeinbergslagen@gmail.com, 0730799979

Ingen ordinarie träningsresa våren 2020.

Träningsresa till La Manga, Spanien.

   

Datum: 24 -31 mars, 2019

Resmål: Murcia, Spanien

Event: La Manga MTB Camp

Pris per person: 13 995 SEK

Tillval: enkelrumstillägg +2 900 SEKHur mycket ska jag betala - och när?

När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel får du en bokningsbekräftelse inom två

arbetsdagar eller så snart Invictus är på kontoret igen. För att kunna säkra din plats på resan behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatum. 60 dagar innan avresa ska 20% av resan vara betald och resterande slutbetalning skall vara Invictus Travel tillhanda senast 35 dagar innan avresa.


Boka din plats genom att skicka e-post till: info@invictustravel.com.


Invictus Travel

Mer än bara en resebyrå! Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare – You. Just stronger! Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.


Ange “La Manga MTB” som referens.

Bokning senast 30 november, 2018. I mån av plats kan du boka även efter detta datum, men då reserverar vi oss för förhöjda flygpriser.


För alla deltagare: Om du bokar före 30 oktober får du en boka tidigt present, ett 10-veckors träningsprogram för din nivå. Genomför du träningsprogrammet och håller i träningen under vinter med någon form av konditionspass vet du att du är väl förberedd för att få ut så mycket som möjligt av din resa till solen.

Följ med på en mäktig vecka som ger både fysisk och mental boost!


Som deltagare får du tillsammans med nya och gamla vänner uppleva massor avhärlig träning under en rolig, intensiv och samtidigt avkopplande vecka. Du kommer få dig känna dig stärkt både fysiskt, tekniskt och mentalt. Cykla genom pinjeskog, låt ensvettdroppe falla när du klättrar uppför i värmande sol. Njut av grönafartfyllda utförskörningar i skogen och låt blicken växla mellan bergsstig och detglimrande havet. Svär en ramsa uppför ”Tre Marias” och hör gruppens jubel om du tar

dig upp. Susa lycklig ned för ”Guns Descent” eller på stigarna längs havet. På resan tillLa Manga får du med dig cykelminnen för livet!


Vi kommer att variera cykelpassen för bästa träning, men också för att du ska kunna få med dig ett batteri av övningar och bra träningspass hem. Under veckan varvas långa lugna turer och lunch på mysiga spanska restauranger med intervallpass, backar, teknik, styrketräning för cyklister, stretchövningar, prehab och naturligtvis den viktiga återhämtningen i pool och SPA.


Typ av terräng: Det bästa med La Manga är att all cykling utgår direkt från hotellet. Terrängen är varierad med smala slingriga stigar i pinjeskog, i bergen eller längs havet, eller grusvägar som vi använder för att transportera oss uppför. Vi cyklar få meter på asfalt under veckan eftrsom vi inte behöver. Ett nedlagt gruvområde erbjuder stor variation på stigar och underlag. Rötterna är få men sand, grus och steniga stigarna är desto fler, utan att göra cyklingen svår. För den som vill utmana sig tekniskt finns riktigt tuffa avstickare, som Guns descent. För att se den eller mer av terrängen, sök på YouTube. Guns decent eller La Manga.


Vem passar resan för: För dig som vill göra det enkelt att cykla mountainbike utomlands, få chans att upptäcka det bästa och roligaste stigarna med hjälp av guide, varva cykling med god mat, glada cykelkompisar, ha möjlighet till flera cykelpass per dag eller välja spa eller annan aktivetet när du inte vill cykla. Vi kommer att dela gruppen efter ork och erfarenhet enligt följande:


Tillhör du Gourmé-gruppen så stannar du för en långlunch vid havet eller någon mysig restaurang i inlandet. Du gillar känslan av utflyktscykling bara farten är bekväm och paus för fotografering är accepterat utan knot i gruppen. Du har cyklat en del tidigare eller tränat något annat. Vill du ha ett snabbare pass någon dag kan du hänga på baguette-gruppen. Du varvar utflykterna med teknikträning tillsammans med hela gruppen eller i mindre grupper.


Tillhör du Baguettegruppen gillar du att köra många mil och stanna för en snabb kaffe och baguette eller lättare lunch innan du cyklar vidare. Du gillar också att upptäcka omgivningen och cyklar gärna så mycket som möjligt under dagarna. Vissa dagar går i högre tempo medan andra är långa njutarpass, och precis som för andra gruppen varvas dagarna med teknikträning och kortare pass. Du har troligtvis erfarenhet av att cykla mountainbike sen flera säsonger eller är en landsvägscyklist som vill utmana sig.  Vill du cykla lugnare och kortare en dag varvar du med besök i Gourmégruppen. Du är cyklisten som hänger i med träninfen under vintern och t ex följer träningsprogrammet inför resan.La Manga Club

La Manga Club ligger i regionen Murcia, i sydöstra Spanien. Det unika läget mellan Medelhavet och landets största saltvattenlagun Mar Menor gör att resorten har en behaglig medeltemperatur året om.

Omgivningarna erbjuder ett flertal vackra stränder, två naturparker, ett marint reservat och närhet till den antika staden Cartagena för den kultur- och historieintresserade. La Manga Club är den ultimata destinationen för träningsentusiaster med tillgång till 3 golfbanor, 28 tennisbanor, 8 FIFA standardiserade fotbollsplaner, ett stort gym och spa samt en 25m inomhuspool. Resorten har även tillgång till simning i öppet hav, cykelleder samt mängder av vandring- och löpstigar och leder i det enorma området.

Biking La Manga är en fristående operatör som hyr ut cyklar och mountainbikes på resorten. Spa La Manga Club är skapat för maximal avslappning och återhämtning efter hårda träningspass. De erbjuder ett stort utbud av behandlingar och gör allt för att kunderna ska koppla bort stressen och bara njuta av stunden.

Ledarna på resan


Katarina Rönnbacka Nybäck (BikeinBergslagen), har under flera år arrangerat populära MTB-weekend i Nora” och ”Teknikträningshelger” för både killar och tjejer. Katarina är utbildad cykeltränare steg 1 och har en bakgrund som idrottslärare. Numera jobbar hon också med Bergslagen Cycling, Sveriges största cykelområde. När Katarina inte jobbar med cykel tränar och tävlar hon. Trots en kort tävlingskarriär har resultaten kommit snabbt, med bland annat SM-medaljer i alla valörer i XC och cyclocross, 5:e plats på masters VM och ett EM guld i cyclocross. Tävlandet har gett insikter om att man aldrig någonsin kan träna för mycket teknik och att de trevligaste människorna att umgås med hittar man definitivt bland MTB-cyklisterna.


Johan Kihlen köpte sin första mountainbike redan -85, och fastnade direkt för sporten.

Egentligen för all typ av cykling och idag kör han både landsväg och downhill när andan faller på.

Johan har också tävlat både i mountainbike och landsväg men som han säger själv med

ett skratt; ”Utan resultat”. Så istället åker han gärna runt i Sverige och cyklar på härliga ställen tillsammans med sin lika bitna fru. Hans starkaste sida när det gäller cykling är kurvteknik och spårval och Johan brinner för att dela med sig av sina kunskaper. Dessutom är hans hobby att bygga hjul och när det gäller mek är han en riktig McGyver.Inkluderat i priset

➔ Flyg Stockholm - Alicante t/r (alternativa avreseorter mot tillägg)

➔ Grupptransfers Alicante flygplats - resorten t/r

➔ 7 nätter i del i dubbelrum i lägenhet på Las Lomas, La Manga Club resort

➔ 2 måltider per dag: frukostbuffé och middagsbuffé

➔ Daglig gruppträning - MTB

➔ Tillgång till gym, 25m inomhus simbassäng och bastu

➔ 2 ggr Spa-entré med jacuzzi

➔ Föreläsningar & teknik-workshops

➔ Fritt wifi & lokala skatter

➔ Kunniga ledare och cykelguider

➔ En goodie-bag med hemligt innehåll!


Ej inkluderat i priset

➔ Övriga aktiviteter, utflykter, spa behandlingar, cykelhyra & transport på flyg

➔ Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker, dricks


Boka din plats genom att skicka e-post till: info@invictustravel.com.


Ladda ner inbjudan i pdf: format


Funderar du över något? Maila:


bikeinbergslagen@gmail.com
Våra läger


Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!

VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Nyheter

 

I samarbete med Sweden by bike finns nu en hel utbildningsserie för dig som jobbar med cyklister. Läs mer under utbildningar på hemsidan. Den 1 nov kl 8.00 släpps platserna till Nora MTB-weekend. Häng på låset. Förra året bokade lägret fullt i rekordfart.

Första utbildning Nov 14, 2019

Nästa läger: Nora MTB-weekend

Maj 22-24, 2020

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79