Teknikträningshelg

Teknikträningshelg

maj eller juni 2019

 

Datum kommer

Nedan kan du se vad förra årets läger innehöll

 

Citat från våra tidigare deltagare:

"Njuter fortfarande av en väldigt rolig och lärorik helg. Stort TACK till alla ledare och deltagare." Mika S

"Grym helg" Emmy T

"Jag har varit på Teknikträningshelgen och det är det bästa lägret jag har varit på" Ulrika K

"Stort tack till alla inblandade! Kul helg, gör gärna om det" Erik S

"Helgen för teknikdagarna är över, full av energi efter 2 fina dagar, tack för ett bra arrangemang. Ser fram emot nästa år." Jonas E

Den 12-13 maj är det dags för Bikeinbergslagens Teknikträningshelg för killar och tjejer.

Det är ett mountainbikeläger som fokuserar på att du ska utvecklas tekniskt för att bli säkrare och snabbare i skogen. Vi delar in oss i grupper efter erfarenhet och åkstyrka. Du kan alltså vara nybörjare, tävlingscyklist eller allt där emellan. På förmiddagarna går vi igenom olika moment på uppbyggda teknikbanor. Vi tror att du tränar in grunderna eller finslipar tekniken bäst genom att öva ett moment i taget. Efter en god lunch på Nora Bryggerikrog lagad av årets kock 2017, så får du testa förmiddagens övningar i skogen. Nyheter för i år är förutom ny kock och ny plats för lunchen, är också att vi förlägger teknikträningen i skogen för alla grupper i ett delvis nytt område. Så om du varit med på vårt läger tidigare kommer du mötas av nya utmaningar.

Lägret är också ett Liv/Giant event. Det betyder att du har möjlighet att se några av deras nya cyklar och prata med en kunnig återförsäljare. Du har möjlighet att kolla in cyklar i samband med luncherna. Räcker inte tiden bokar du in en träff efter lördagens sista pass.

 

Tid: Lägret startar kl 9.30 lördagen den 12 maj och slutar ca 16.30 söndagen den 13 maj.

 

Plats: Digerberget, Pershyttan och Stadsskogen utanför Nora.

(Ca 2,5 timmar från Stockholm och 3,5 timmar från Göteborg.)

 

Instruktörer: Bland instruktörerna hittar du svenska mästaren i H30, en europamästarinna, en svensk mästarinna och så vidare. Men medaljerna är inte det viktigaste. BikeinBergslagens instruktörer har flerårig erfarenhet av att lära ut hur du blir bättre på att cykla i skogen. Detta oavsett om ditt mål är att bara cykla för skojs skull eller vinna tävlingar. Du kommer att lotsas, peppas, få verktyg och lockas till att göra stordåd på cykeln. Du kommer att flytta dina gränser och känna dig som en vassare och säkrare cyklist efter Teknikträningshelgen. En närmre presentation av instruktörerna kommer under våren på facebook: i gruppen Nora MTB-weekend och på facebook-sidan BikeinBergslagen. Följ oss för information och tips.

Pris: 2195 kr.

 

Ingår: Teknikträning med erfarna instruktörer i nåvåindelade grupper. Lunch på Bryggerikrogen tillagad av vinnaren av Årets kock 2017, smoothie eller liknande på eftermiddagen. Boende och middag ingår ej i priset.

 

Boende: Du bokar ditt boende själv. Vi har förbokat ett antal rum och stugor i Pershyttan till mycket bra priser. Du får kontaktuppgifter till alla boenden med din bokningsbekräftelse.

 

Anmälan: Fyll i anmälningsformuläret nedan.

 

"I maj blir det mitt fjärde läger. Instruktörerna är outstanding, stämningen glad och man bara suger i sig tekniktips" Lena L

 

Anmälan: Fyll i formuläret

 

Boka Teknikträningshelg genom att fylla i formuläret.

Tryck på skicka!

 

Ditt formulär har kommit fram om du följande mening dyker upp under formuläret:

Tack för ditt meddelande. Du får en bokningsbekräftelse med betalningsanvisningar inom 24h.

 

En närmre beskrivning av nivåerna får du längre ner på sidan.

 

Om formuläret inte går iväg:

Kontrollera att alla rutor med * är ifyllda korrekt. Om det fortfarande inte fungerar mailar du alla uppgifter till: bikeinbergslagen@gmail.com

 

Du vet att formuläret är skickat om det blir tomt i rutorna igen och det står: "Tack för ditt meddelande. Du får en bokningsbekräftelse inom 24h.".

 
 
 
 
 
 
Nybörjare
Cyklat litegrann
Medel, men ej så snabb
Medel, med bra kondis
Erfaren, duktig tekniskt
Avancerad, konditionstark och teknisk, tex tävlingscyklist
 
Ja, ange typ i meddelanderutan
Nej
 
 

Nivåer

 

Nybörjare: Har aldrig cyklat mtb, eller endast ett fåtal gånger. Behöver gå igenom grunderna i lugn och ro.

Cyklat litegrann: Du har cyklat mtb ett tag, men det sker sporadiskt. Du hoppar gärna av och leder cykeln förbi svårigheter.

Medel, men ej så snabb: Du har kört mtb ett tag. Testar gärna svårigheter i skogen, men kondisen är inte på topp.

Medel med bra kondis: Du har kört mtb ett tag, kanske till och med Cykelvasan eller ngt annat lopp. Här passar troligtvis också du som är landsvägscyklist in även om du är helt grön på mtb.

Erfaren: Passar dig som både är teknisk och har bra kondis. Svarta leder är inget större problem och du vill utmana dig ordentligt.

 

Meddela gärna i rutan om du är tävlingscyklist. Vi anpassar grupperna efter deltagarna och det kan bli flera grupper i de olika nivåerna.

 

Om det visar sig bli fel grupp? Ingen fara. Vi ser till att du får byta grupp under lägret.

Våra läger

 

Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

Adam

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!