Teknikträning, privatlektioner och Liv-event

Privatlektioner:


Vill du utvecklas i lugn och ro, passar inte tiden för ett läger, vill du bli bättre på att hantera backar eller har andra specifika önskemål? Då passar det att boka en instruktör för dig själv eller en liten grupp om max 5 personer.


Pris: 1200 kr för 2 h inklusive moms


Vill du ha fler timmar eller kommer du med en större grupp.


Maila för prisförslag:


Kontakt: bikeinbergslagen@gmail.com

Tel: 0730-79 99 79, 0722-11 38 00

Liv event:


Under vår, sommar och höst kommer ett antal Liv-event att erbjudas. Följ Bikeinbergslagen på facebook eller hemsida för att få veta när det är dags.


Vad är ett Liv-event?


Det kan vara ett läger, en mek-kurs, en guidad cykeltur med fikastopp, teknikträning eller likande. Ledare är alltid Katarina Rönnbacka Nybäck och/eller Pernilla Kihlen, teammanager respektive coach och mekaniker i Team Liv Sverige. Till vår hjälp kan vi ha andra instruktörer.


Kommande Liv-event: 

Nora MTB-weekend 24-26 maj 2019

Teknikträningshelg: Dtum kommer

Camp Spanien: 24-31 mars 2019

Fler event kommer.

Boka Teknikträning med unga instruktörer


Under sommaren kommer sommarjobbande ungdomar från CK KulTur att hålla teknikträning på uppbyggda banor och i skogen. Konceptet följer Bikeinbergslagens upplägg, och ungdomarna har jobbat som instruktörer på flera läger med mycket gott betyg.


Ungdomarna är duktiga på att lotsa allt från nybörjare till erfarna cyklister till att våga flytta sina gränser. Vill du också bli bättre? Tveka inte att boka in dig på en teknikkurs. Följ oss på fb/Bikeinbergslagen för uppdateringar om kurstillfällen eller maila intresseanmälan så får du löpande information.


Pris för privatkurs med en av de unga instruktörerna:  200 kr för 1 1/2 timme i grupp. Minst 4 personer.


Bokning eller information: bikeinbergslagen@gmail.comVåra läger


Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!