Gesunda Bike Week

VÄLKOMMEN TILL GESUNDA BIKE WEEK v31


Under en vecka kan du delta i flera olika typer av teknikträningsdagar. Vi startar veckan med en Vasaloppsdag för dig som ska åka Cykelvasan, och fortsätter sen med två enduro/downhill-dagar för dig som vill bli bättre och våga mer utför. Det finns grupper från nybörjare till erfaren och varje dag erbjuds

det en barn/ungdomsgrupp så att barnen kan hänga i backen utan sina föräldrar. 

Lägren arrangeras av BikeinBergslagen, Team Liv Sweden, och Giant Liv gravity team och Gesunda bike park.

VASALOPPSDAG

Ska du åka Cykelvasan för första gången eller känner att du vill ta en revanch på året innan?Tycker du att klungkörning eller ligga på rulle känns lite läskigt men förstår att det kommer vara det som krävs för att förbättra tiden eller för att du ska känna dig bekväm? Behöver du kunna panikbromsa och hantera grusigt underlag? Då är det här lägret för dig. Team Liv går igenom det du behöver veta för att du ska känna dig trygg inför en Vasalopsstart, inklusive vad som kan vara lämpligt att ta med på cykelturen mellan Sälen och Mora. 

Datum: 30/7

Pris: 1545 kr

Eget boende: -300kr

Inkluderat i priset:  Boende 1 natt i dubbelrum den 29/7-30/7, frukost, lunch, teknikträning, cykelvasaträning.

Min antal deltagare för att kursen ska genomföras : 10 st 

Sista bokningsdag: 16 juli


UTFÖRSDAGAR DH/ENDURO

Vill du förbättra din teknik utför eller kanske vässa de sista detaljerna inför enduro-SM? Behöver du få upp farten över tekniska och branta partier och vill få hjälp att utmana dina gränser och din teknik? Team Liv Giant racing tävlar i enduro och downhill och vet vad som krävs. De kommer att ta hand om alla som anser sig vara medel till erfarna åkare. Team Liv kommer att koncentrera sig på de som känner sig mer som crosscountry-cyklister men som vill ta steget till att förbättra kurvteknik och fart utför, liksom övriga tekniska utmaningar. I grenen enduro/dh känner du dig som nybörjare eller något van.  Vi kommer att växla mellan teknikövningar på platten och mycket tid i backen. Ålder från 15 år.

Utrustning som krävs i grupp medel/erfaren: Fullfacehjälm, skydd och enduro eller dh-cykel

Utrustning som krävs i grupp medel/erfaren:

Fullfacehjälm, skydd och heldämpad xco-cykel eller endurocykel.


Datum: 31/7-1/8

Pris: 4895 kr inklusive allt 


Inkluderat i priset:  

Boende 2 nätter i dubbelrum, 2 st frukost, 2 st luncher, 1 st kvällsmat, cykel, skydd, liftkort, träning med erfarna instruktörer.

Egen cykel och skydd: -1300 kr

Eget boende: -600 kr


Min antal deltagare för att kursen ska genomföras : 15 st 

Sista bokningsdag: 16 juli

UTFÖRSDAGAR BARN/UNGDOM

Under tre dagar kan dina barn få köra som de vill tillsammans med unga inspirerande instruktörer. Medan du går något av våra teknikläger, cyklar på egen hand eller vilar dig i solstolen tar vi hand om dina barn. Roliga cykeldagar utlovas och även barnen kommer att få mängder av tekniktips. Lämplig ålder mellan 10-15 år.


Datum: 30/7, 31/7, 1/8


Pris: 1450 kr


Inkluderat i priset: Cykel, skydd, hjälm, liftkort, lunch.

Min antal deltagare för att kursen ska genomföras : 2 st 


Sista bokningsdag: 16 juli

INSTRUKTÖRER OCH ARRANGÖRER


Du kommer att få träffa två nystartade cykelteam med elit- och veterancyklister i grenerna xco, enduro och downhill. Tillsammans besitter de ton av kunskap och inspiration redo att dela med dig. Tekniska arrangörer är BikeinBergslagen och Gesunda bike park som kommer göra allt för att du ska ha en så bra vistelse på Gesundaberget som möjligt. Läs mer om teamen på instagram @teamlivsweden och @giantlivracingteam

TEAM LIV SWEDEN

GIANT LIV RACING TEAM

BIKEINBERGSLAGEN

VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Nyheter

 

Vi har släppt platserna till årets Dagläger

På gång är Gesunda Bike week v 31 

Jun 07, 2019

Nästa läger: Teknikläger genomför 15-16 juni 

Maj 25 2019

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79