Bokningar Gesunda Bike Week


Gesunda Bike week


Nivåer 

 

Utförsläger

Välj grupp 1 om du är:

Nybörjare utför men har cyklat lite mountainbike eller cross-country innan. Medelåkare på cross-country som aldrig har testat har testat downhill eller enduro. Eller åkaren som har testat enduro och downhill men känner dig osäker. Gröna och blå leder (utför) känns ok, och du är nyfiken på röd led.  Gruppen kommer att delas i flera nivåer.


Välj grupp 2 om du är: Erfaren cross-country cyklist som behärskar svarta och röda cross-countryleder, en cyklist som kört en del enduro och downhill och vill utmana sig på röda och svarta utförsleder, eller tävlingscyklisten som vill slipa formen inför stundande enduro SM. Grupp 2 kommer delas i flera nivåer. 


Cykelvasadag:

Lägret passar dig som är ny vasaloppsåkare eller som känner att förra gången du körde cykelvasan kände du dig inte helt bekväm med klungkörning, häftiga inbromsningar eller högre fart i kurvor. Lägret kommer också att ge tips på energi under loppet och hur du ska ta dig an backar, speciellt startbacken. 


Barn/ungdomsdag: Lämplig ålder 10-15 år. Barnen kan vara både nybörjare och erfarna. Barnen delas i grupper vid fler än 6 deltagare. Maxantal: 12 st.Avbokningsregler

 

Boknng av lägret och utrustning är bindande. Vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg hjälper vi dig att hitta en ersättare om vi har kö till platserna. Du kan själv sälja din plats. Säljer du din plats och har hyrt utrustning behöver den som tar över platsen cykla på samma storlek av cykel. Det är ingen garanti att det går att byta storlek på utrustning vid byte av plats. Vi kan tyvärr inte återbetala avgiften vid uppvisande av läkarintyg.

 

Deltagande under Gesunda Bike Week sker på

egen risk

 


Bokningsformulär  

Boka plats på läger genom att fylla i formuläret. Du godkänner samtidigt att vi sparar dina uppgifter.

Tryck på skicka!

Ditt formulär har kommit fram om du får upp en ruta med: Tack, vi har mottagit din anmälan.

 

Om formuläret inte går iväg:

Kontrollera att alla rutor med * är ifyllda korrekt. Om det fortfarande inte fungerar mailar du alla uppgifter till: bikeinbergslagen@gmail.com

 

 

 
 
 
 
Vasaloppsdag
Grupp 1 utförsläger
Grupp 2 utförsläger
Barn/ungdomsdag den 30/7
Barn/ungdomsdag den 31/7
Barn/ungdomsdag den 1/8
 
Enduro/dh cykel (ingår i paketpris)
Cross-countrycykel (ingår ej i paketpris)
Jag har egen heldämpad cykel, fullfacehjälm och skydd, (prisavdrag 1300 kr gäller utförsläger)
Jag behöver hyra hjälm och skydd (har egen cykel)
 
 
 
Jag bor i dubbelrum
Jag har eget boende prisavdrag 300-600 kr
Jag vill ha enkelrum, pristillägg 300 kr
 
 

Våra läger


Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!

VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Nyheter

 

Vi har släppt platserna till årets Dagläger

På gång är Gesunda Bike week v 31 

Jun 07, 2019

Nästa läger: Teknikläger genomför 15-16 juni 

Maj 25 2019

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79