Bokning av MTB-weekend


MTB-weekend 2019

24-26 maj

 

Fullbokat

Du kan anmäla dig till kölistan

Nivåer


Nybörjare: Har aldrig cyklat mtb, eller endast ett fåtal gånger. Behöver gå igenom grunderna i lugn och ro.

Cyklat litegrann: Du har cyklat mtb ett tag, men det sker sporadiskt. Du hoppar gärna av och leder cykeln förbi svårigheter. Du vill cykla i lugnt tempo mellan utmaningarna på stigarna.

Medel, men ej så snabb: Du har kört mtb ett tag. Testar gärna lagom svåra utmaningar i skogen och skulle vilja våga mer. Kondisen är inte på topp så tempot bör vara lugnt i gruppen. Blå och röda leder med svarta moment.

Medel med bra kondis: Du har kört mtb ett tag, kanske till och med Cykelvasan eller ngt annat lopp. Vi kommer varva blå och röda leder med röda och svarta tekniska moment. Vi cyklar lite längre sträckor än medel, men ej så snabb-gruppen.

Erfaren lugn: Du är duktig tekniskt och vill utmana dig rejält, men kondisen passar inte för att åka så långt eller snabbt. Fokus ska ligga på tekniska svårigheter i skogen på svarta leder.

Erfaren snabbare: Passar dig som både är teknisk och har bra kondis. Du testar gärna svarta leder  och vill få upp farten på längre tekniska passager. Du vill gärna varva fart med att stanna och öva på utmaningar i skogen.  Erfaren snabbare skiljer sig mot erfaren lugn genom att vi troligtvis åker längre sträckor och håller högre tempo mellan utmaningarna vi stannar och övar på.


Berätta gärna i rutan meddelande om du är tävlingscyklist eller beskriv dina erfarenheter. Vi anpassar grupperna efter deltagarna och det kan bli flera grupper i de olika nivåerna och det är lättare för oss att placera dig rätt om vi får en beskrivning.


Om det visar sig bli fel grupp? Ingen fara. Vi ser till att du får byta grupp under lägret.

Avbokningsregler


Om du avbokar lägret efter erlagd betalning men före den 10/1 2019 behåller vi 500 kr i administrationsavgift.

Om du avbokar lägret efter den 10/1 2019 men före den 30/3 får du tillbaka 2295 kr.

Om avbokning sker efter den 30/3 2019 erhålls ingen återbetalning, men du kan sälja din plats till någon annan. Vid namnbyte tar vi en administrationsavgift på 500 kr. Vid sjukdom eller skada och uppvisande av läkarintyg hjälper vi till med att hitta ersättare kostnadsfritt, men det är ingen garanti att ersättare finns.

 

Deltagande i MTB-weekend sker på egen risk


Se över din försäkring. Vissa försäkringsbolag erbjuder ett avbokningsskydd eller ersättning vid uppvisande av intyg.  Vi hjälper dig med ett intyg oavsett din anledning till avbokning.

Bokningsformulär för kölista!

Boka Nora MTB-weekend. Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tryck på skicka!

Ditt formulär har kommit fram om du får upp en ruta med: Tack, vi har mottagit din anmälan.


Om formuläret inte går iväg:

Kontrollera att alla rutor med * är ifyllda korrekt. Om det fortfarande inte fungerar mailar du alla uppgifter till: bikeinbergslagen@gmail.com 
 
 
 
Nybörjare
Cyklat litegrann
Medel, ej så snabb
Medel bra kondis
Erfaren lugn
Erfaren bra kondis
Specialkost, ange typ i Meddelanderutan
 
 
 

Våra läger


Vi jobbar för att du ska utvecklas som cyklist. På lägren samarbetar BikeinBergslagen med instruktörer från hela landet. Det betyder att vi kan nivågruppera och erbjuda dig en instruktör efter dina kunskaper och erfarenheter som cyklist. Alla instruktörer tävlar eller har tävlat på en hög nivå och har hunnit samla på sig mängder av erfarenheter. Men det viktigaste är att alla är duktiga pedagoger.

BikeinBergslagen - med din utveckling i fokus!

VILKA JOBBAR


Du kan boka en privatlektion med; Mats, Katarina, Viktor eller Simon.


Våra söner är trots sina unga år erfarna instruktörer. De har drillats under flera år på våra läger och driver sitt eget evenemang under sommarlovet, Dagläger för barn, ungdomar och vuxna. Viktor är flitigt anlitad även av vuxna. 

Aug 08, 2019

Nästa läger: September Skills Sessions 

Nyheter

 

Vi har släppt platserna till September skills sessions, teknikträning i skogen med endurocyklisten Fredrik Andersson

Sept 7-8, 2019

Kontakta oss


Lars Jansstugan, Pershyttan, 713 91 Nora


Email: bikeinbergslagen@gmail.com


Phone:  00 46 (0) 730 79 99 79